Tekirdağspor'dan transfer atağı

Süper Toto 3. Lig ekiplerindne Tekirdağspor, düzenlenen imza töreninde 4 futbolcuyu renklerine bağladı. Tekirdağspor iç transferde de 1 futbolcusuyla sözleşme yeniledi.

SPOR 7.07.2016 18:36:00 0
Tekirdağspor

KAMP PROGRAMINI BELİRLİYORUZ

Tekirdağspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Başkan Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Tekirdağspor transfer komitesi, Teknik Direktör Erdal Alpaslan’ın önerdiği liste doğrultusunda görüşülen ve kesin anlaşmaya varılan oyuncularla sözleşme imzalarken, listede yer alan diğer oyuncularla sözleşme imzalamak üzere temaslarını sürdürüyor. Bayram tatili ardından Tekirdağspor da transfer atağı devam edecek diyen Başkan Mustafa Aydoğdu, “Hocamızın yönetime sunduğu ve gerekli mevkilere transferlerimiz sürerken diğer taraftan takımımızın yeni sezon hazırlık kamp programını belirliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

VOLKAN DA İMZALADI

Tekirdağspor’un renklerine bağladığı futbolcular kaleci Taner Tamince, Kemal Özyurt, Mehmet Ali Kıran, Göksel Ergun oldu. İç transferde Volkan Sel Yalçın’la anlaşılması Tekirdağspor taraftarlarını da memnun ederken, Volkan bu yıl kendisine diğer kulüplerden yapılan transfer tekliflerini geri çevirerek Tekirdağspor da kalmayı istediğini her fırsatta dile getirmişti. Bu iç transfer camiada memnuniyet yarattı.

 

İŞTE YENİ TRANSFERLER

Taner Tamince (Kaleci): Van doğumlu 27 yaşında. Geçtiğimiz yıl 3.lig takımlarından Bodrumspor da 36 maç forma giydi. Geçen yılın en az gol yiyen Kalecisi ünvanını aldı.

Kemal Özyurt (Ostasaha): İstanbul Doğumlu 35 yaşında. PTT 1.lig ve 2.lig tecrübesi olan Kemal Özyurt geçen yıl Bodrumspor da forvet arkası 36 maç oynayarak 4 gol attı.

Mehmet Ali Kıran (Defans): İstanbul Doğumlu 29 yaşında. PTT 1.lig ve 2.lig tecrübesi olan Mehmet Ali Kıran geçen yıl 2.lig takımlarında Tarsus İdman Yurdu’nda sağ bek 20 maç oynadı.

Göksel Ergun (Defans): Babaeski Doğumlu 28 yaşında. 2.lig tecrübesi olan Göksel Ergun geçen yıl 2.lig takımlarında Kırlarelispor da sol bek 30 maç oynayarak 2 gol attı.

Volkan Sel Yalçın: İstanbul Doğumlu 26 yaşında. Geçen yıl Tekirdağspor da forma giyen Volkan Sel 32 maçta 4 gol attı.

 

Marmara Haber