Optimed'ten bayram ziyaretleri

Özel Optimed Hastanesi yönetimi, bayram ziyaretlerine başladı. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile bayramlaşan Özel Optimed Hastanesi yönetimi, daha sonra Çorlu Kaymakamlığı, Kapaklı Kaymakamlığı, KapaklÄ?

GÜNDEM 3.07.2016 18:00:00 0
Optimed

İLK ZİYARET VALİ CEYLAN’A

Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Özel Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumluları Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş ilk olarak Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret ederek Vali Ceylan nezdinde tün Valilik personelinin bayramını kutladı. Ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ceylan da nazik ziyaret için Optimed ailesine teşekkür etti.

 

YENİ PROJELERİ ANLATTILAR

Özel Optimed Hastanesi heyeti  daha sonra Çorlu Kaymakamı Leveny Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Op. Dr. Çalışkan, Kaymakam Kılıç’a hastane hakkında bilgiler aktardı ve hastanenin yeni projelerinden bahsetti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Kaymakam Levent Kılıç da bölgede sağlık hizmetlerinin çok iyi düzeyde olduğunu belirterek, Optimed Hastanesi yönetimi ve personelini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

RAMAZAN BAYRAMLARINI KUTLADILAR

Çorlu Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Genel Müdür Op. Dr. Ayhan Arslan ve hastane temsilcileri daha sonra sırasıyla Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamlarında ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladılar.

 

 

Marmara Haber