Başarı tatlıdır ama ter kokar

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 2015-2016 eğitim öğretim yılında başarılı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline başarı belgesi verdi. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Ku

GÜNDEM 3.07.2016 18:00:00 0
Başarı tatlıdır ama ter kokar

EĞİTİMDE MARKA KENT OLACAĞIZ

Polis Evinde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Kubilay, “Başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirdik. Bu vesile ile Milli Eğitim camiasındaki tüm idareci, öğretmen vepersonele teşekkür ederim. Bizim en önemli meselemiz eğitimdir. Büyük bir seferberlik başlattık. Nasıl Türkiye’de sanayi alanında önde gelen bir ilçe isek, aynı şekilde eğitim alanında da adından söz edilir marka bir kent olma yolunda çalışıyoruz. Geçtiğimiz dönem titiz ve ciddi çalışmalarımız sonucu birçok başarılı proje ve programa imza attık. İlçemiz eğitiminde hayati öneme sahip Eğitim Kampüsü Projesi’ne kavuştu. Bir adım daha önde olmak için daha fazla çalışmalıyız. Başarı tatlıdır ama ter kokar. Daha çok terleyecek, daha fazla çabalayacağız. Amaçlarımıza ulaşmak için her türlü fedakârlığı yapacağız” dedi.

 

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Bu yıl Çerkezköy Yıldızlarıyla Buluşuyor etkinliğinin ikincisini yaptıklarını kaydeden Kubilay, “Gurur kaynağımız olan öğrenci ve öğretmenlerimizi bir kez daha takdir ettik. Önümüzdeki Eğitim ve Öğretim döneminin hazırlıklarına da başlıyoruz. Başarılarınızın önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de devam etmesini diliyorum. Geçtiğimiz eğitim – öğretim dönemindeki başarılarından dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürlerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ