Ytong malzemelerini yola döktü

Kapaklı'da meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir TIR'ın dorsesinden düşen ytong malzemeleri trafiği olumsuz etkilerken, kaza sırasında olay yerinde herhangi bir vatandaşın bulunmaması olası bir

GÜNDEM 1.07.2016 20:18:00 0
Ytong malzemelerini yola döktü

MALZEMELERİN BİR KISMI YOLA DÖKÜLDÜ

Kaza dün saat 00.00 sıralarında Kapaklı Yıldızkent Kavşağı mevkinde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı Çerkezköy istikametine seyir halinde olan 59 RS 605 çekici plakalı ytong malzemesi yüklü TIR, Yıldızkent Kavşağı’na girdiği sırada dorsesindeki ytong malzemelerinin bir bölümü yola döküldü. Bu sırada TIR’ın yanından herhangi bir aracın ya da vatandaşın geçmemesi ise olası bir facianın önüne geçti.

 

HALAT KOPMUŞ

TIR’ın dorsesindeki ytong malzemelerinin, onları tutan halatın kopması nedeniyle yola döküldüğü belirtildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede kaza mahalline gelen Kapaklı Belediyesi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başka bir kaza olmaması için Yıldızkent Kavşağı’nda geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

BELEDİYE EKİPLERİ YOLU TEMİZLEDİ

Yola dökülen ytong malzemeleri kaza yerine gelen Kapaklı Belediyesi’ne ait kepçe ve kamyon ile yoldan kaldırıldı. Daha sonra Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yolu temizledi. Kısmen trafiğe kapanan yolda trafik, malzemelerin kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yeniden normale döndü.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ