Mandalı geleneği bozmadı

Kapaklı Belediyesi geleneğe bozmadı ve önceki gün İsmetpaşa Mahallesi'nde yeni yapılan Hawthorn Suites By Wyndham Hotel'de düzenlediği iftar programında belediye personeli, kamu kurum ve kuruluşları ile

GÜNDEM 30.06.2016 19:32:00 0
Mandalı geleneği bozmadı

DAVETLİLER KAPIDA KARŞILANDI

İftar programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Vekili Tekin Oruç, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, Kapaklı Belediyesi birim amirleri ve çalışanları, Kapaklı Kaymakamlığı personeli, okul müdürleri ve bine yakın davetli topluluğu katıldı. Davetliler Hawthorn Suites By Wyndham Hotel giişinde Kapaklı Belediyesi personeli tarafından karşılandı.

 

KİRLİ OYUNLARI HEP BİRLİKTE BOZMALIYIZ

Oruçların açılmasının ardından İlçe Müftüsü İsa Aktaş tarafından dualar edildi. İftar programında daha sonra Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kapaklı Belediyesi çalışmalarının yer aldığı video gösterimi yapıldı. Video gösteriminin ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı gerçekleştirdi. Terör belasının yıllardır ülkemizin yakasını bırakmadığını kaydeden Başkan Mandalı, “Atatürk Havalimanı'nda yaşanan hain terör saldırısında onlarca masum vatandaşımız can verdi, birçok vatandaşımız yaralandı. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden hainler şunu çok iyi bilsinler ki, Türkiye en zor zamanlarda bile kenetlenerek ayakta kalmayı başarabilmiş bir ülkedir. Geçmişte olduğu gibi bugün de birbirimize kenetlenmeli ve ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları hep birlikte bozmalıyız” dedi.

 

RAMAZAN KARDEŞLİK AYIDIR

Ramazan Ayı’nın, Kapaklı, Türkiye ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Mandalı, “Ramazan Ayı, rahmet ve mağfiret ayıdır. Bu ay kalplerin yumuşadığı, günahların affolduğu, yardımlaşma ve paylaşma gibi güzel davranışların öne çıktığı, birlik ve beraberlik duygularının geliştiği mübarek bir aydır. Böyle anlamlı bir günde Kapaklı’nın yönetiminde olan, Kapaklı için düşünen, araştıran, üreten ve şehrin geleceğe başarıyla yürümesinde önemli katkıları olan sizlerle bir araya gelmekten ayrı bir mutluluk duyuyorum” dedi.

 

DİĞER DEVLET KURUMLARINI DA BEKLİYORUZ

Mandalı, “Bizler, yani Kapaklı'ya hizmet etmek için yola çıkanlar, aile bilinci ile hareket ederek çalışıyor, Kapaklı’yı çağdaş, daha modern bir kent haline getirmek için çaba sarf ediyoruz. İlçe olmanın gereği olan diğer kamu kurumlar da yavaş yavaş açılmaya, hizmet vermeye başlıyor. Geçen ay hizmete başlayan Noterimizin ardından bu ay da Hükümet Konağımızın yapımına başlandı. Devlet Hastanesi, Adliye, Vergi Dairesi gibi diğer Devlet Kurumlarının da en kısa zamanda ilçemizde hizmete açılmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

‘BİZ’ OLMAYI BAŞARMIŞIZ

Mandalı şöyle devam etti: “Aile bilinci ile el ele vererek yapmış olduğumuz çalışmaların meyvelerini şu anda toplamaya başladık. İnşallah, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güzel bir Kapaklı bırakacağız. Bugüne kadar halkımıza yapmış olduğumuz hizmetlerden aldığımız olumlu geri dönüşler de gösteriyor ki, Kapaklı Belediyesi olarak 'Biz' olmayı başarmışız. İnşallah Yüce Rabbim bundan sonra da bizlere, el ele vererek Kapaklı tarihinde güzel izler bırakmayı ve hizmet etmeyi nasip eder” dedi. İftar programı sonunda Başkan Mandalı eşi Fatma Mandalı ile birlikte davetlileri kapıya kadar uğurladı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ