Sizin için ne yapsak azdır

Çerkezköy Kaymakamlığı ve 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı işbirliği ile geleneksel olarak düzenlenen iftar programında şehit aileleri, gaziler, muhtarlar, STK temsilcileri ve askeri erkan birlikte oruç açtÄ

GÜNDEM 29.06.2016 18:52:00 0
Sizin için ne yapsak azdır

KATILIM YOĞUN OLDU

Şehit Akın Akın Caddesi üzerindeki Subay Lojmanları içinde bulunan Askeri Gazinodaki iftar programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi eski Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.   

 

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

Askeri Gazinonun bahçesinde organize edilen iftar programında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım davetlileri kapıda karşıladı. Katılımcıların tanışıp kaynaşması amacıyla davetliler masalara karışık bir şekilde oturtuldu. İftar programında yemek duasını yaptıran İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın dua sırasında Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkür etmesi dikkatlerden kaçmadı. 

 

SİZİ KENDİ AİLEMİZ GİBİ GÖRÜYORUZ

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Kaymakam Kubilay, “Öncelikle bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm askeri personelimize teşekkür ediyorum. Canlarını vatan, millet ve bayrak uğruna feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Eğer bugün bu topraklarda huzur içinde yaşayabiliyorsak bu onların sayesindedir” dedi. Kaymakam Kubilay şöyle devam etti: “Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi kendi ailemiz gibi görüyoruz. Sizler için ne yapsak azdır. Biz sadece belli günlerde değil, her zaman sizlerin yanınızdayız. Bu vesile ile önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı da şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum.” 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ