İçiniz rahat olsun

Çerkezköy Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde faaliyet gösteren Truva Turizm ve Kamil Koç firmalarının bölge müdürlüklerini yapan Necdet Çalışkan, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların Å

GÜNDEM 29.06.2016 18:43:00 0
İçiniz rahat olsun

YOĞUNLUK OLMA İHTİMALİ DE DÜŞÜNÜLDÜ

Ramazan Bayramı’nda Çerkezköy halkının kesinlikle otobüs sıkıntısı yaşamayacağını kaydeden Necdet Çalışkan, “Çerkezköy Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde faaliyet gösteren tüm firmalar bu konuda gerekli önlemleri aldılar. Firmalarımızın araç sayıları yeterlidir. Talebin beklenenden fazla olması halinde bile sorun yaşanmayacak. Bu gibi bir durumda Ulaştırma Bakanlığı’ndan daha önce ulaşım belgesi almış olan otobüslerimize Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı süresince yolcu taşıma izni verildi. Yoğunluk olması halinde D1 belgesine ve kriterlerine uygun D2 belgeli araçlarımızla talebi karşılaycağız” dedi.

 

ARAÇ KİRALAMA YÖNTEMİ UYGULANACAK

Çalışkan, “Tabiki bu araçlarımızın da tüm muayelerinin yapılmış olması, teknik donanımının yeterli olması gerekiyor. Bunun için kiralanan araçlar kapsamında otobüs sahibi ile firmalar arasında sözleşme imzalanıyor. Bu araçları da D1 statüsündeki araçlar gibi servis açarak çalıştırıyoruz. Dolayısıyla Bayramda yakınlarının yanına ya da kısa bir tatile çıkacak olan Vize, Saray, Kapaklı ve Çerkezköy halkı otobüs sıkıntısı yaşamayacak” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN