Polisi kandıramadı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırıma çarparak taklalar atmış, ters dönen aracın sürücüsü ise kazadan şans eseri burn

GÜNDEM 27.06.2016 17:04:00 0
Polisi kandıramadı

KAZADAN YARA ALMADAN KURTULDU

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Barbaros Caddesi üzerinde önceki gün saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, Barbaros Caddesi üzerinde seyir halinde olan Nurbay K. yönetimindeki 59 TD 617 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı. Kaldırıma çarpan otomobil daha sonra 3 takla atarak ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü ters dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

 

PANİĞE KAPILDIM

Ne olduysa bundan sonra oldu. Kazadan sonra paniğe kapılan Nurbay K., olay yerinden kaçtı. Nurbay K.’nın yerine kazayı kardeş Erbay K. üstlendi. İddiaya göre ehliyet sertifikası bulunan fakat henüz ehliyeti dönüştürülmemiş olan Nurbay K., kaza sonrası paniğe kapılıp olay yerinden uzaklaştı. Kısa sürede kaza mahalline gelen kardeşi Erbay K., kazayı kendisinin yaptığını iddia etti. Görgü tanıklarının ifadeleri kapsamında bölgedeki mobese kameralarını inceleyen polis, kazayı Erbay K.’nın yapmadığını tespit etti. Daha sonra kaza mahalline gelen sürücü Nurbay K., paniğe kapıldığı için böyle bir şey yaptığını itiraf etti.

Nurbay K., seyir halinde iken gözünü güneş aldığını ve direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarpıp taklalar attığını, sonrasında da paniğe kapılarak kaza mahallinden ayrıldığını iddia etti.

 

Marmara Haber