İpsala'da inceleme yaptı

Edirne Valisi Günay Özdemir, İpsala'da giderek incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 22.06.2016 19:01:00 0
İpsala

Bir süre önce göreve başlayan Vali Özdemir, ilçeleri tanıma turuna çıktı. İpsala'ya gelen Vali Özdemir'e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan eşlik etti.

Vali Özdemir ilk olarak İpsala Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Eyyüp Özdemir’den ilçe hakkında bilgiler aldı. Kaymakamlık ziyaret defterini de imzalayan Vali Özdemir’e Kaymakam Özdemir tarafından İpsala pirinci hediye edildi. Vali Özdemir, İpsala ziyaretinin ikinci durağında ise Belediyeyi ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı ziyaret eti ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından İpsala Sınır Kapısında incelemelerde bulunan Vali Özdemir, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Özdemir daha sonra sınıra giderek Meriç Nehri üzerinde bulunan köprüde nöbet tutan Türk ve Yunan askerlerini ziyaret ederek bir süre görüştükten sonra 1. Hudut Tabur Komutanlığını ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.Vali Günay Özdemir, İpsala Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.