Hepimiz bir bütünüz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, iftar sonrası ilçedeki kahve ve dernek lokallerini ziyaret vatandaşlarla bir araya geldi. Akay, burada mahallelinin talep ve şikayetlerini dinledi.

GÜNDEM 20.06.2016 17:30:00 0
Hepimiz  bir bütünüz

Başkan Akay, Bağlık Mahallesinde bulunan Hayrabolu ve Malkaralılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Lokalini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Akay’ın ziyaretinde Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’de hazır bulundu.

 

SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy’e insanlarımızın nereden gelirse gelsin,burada yaşayan burada ikamet eden herkes Çerkezköylüdür.Biz burada hepimiz bir bütünüz.Çerkezköy Belediyesi olarak Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için ve vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda kent yaşamını sürdürmesi için çalışıyoruz.Bizler sizlerden aldığımız güç ile çalışmalarımızı şevk ile yapıyoruz.Bazı mahallelerimizde ufak tefek sıkıntılar var bunları gidermeye çalışıyoruz.Hızlı bir göç alan kentimizin nüfusunun da devamlı artması ile ihtiyaçlar ve sorunlarda beraberinde geliyor. Buna rağmen bu sorunları en aza indirmek için gereken çalışmaları yapıyoruz.Ayrıca çalışmalarımızda ilçe halkımızın verdiği destek nedeniylede teşekkür ediyorum.”dedi.
Başkan Akay her akşam ayrı bir mahallede ayrı bir kahvehane ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldiğini belirtti.

Haber / Mehmet AYAN