ÇTSO üyelerini Saray'da ağırladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO), Saray'da verdiği iftar yemeğinde, odanın yönetim ve meclis üyeleri ve odanın üyeleri bir araya geldi.Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda, ihracat ve istihdam ş

GÜNDEM 15.06.2016 18:58:00 0
ÇTSO üyelerini Saray

ÇTSO, her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yıl, üyelerinin bulunduğu üç ilçeye böldü.Saray, Kapaklı ve Çerkezköy'de ayrı ayrı verilecek olan iftar yemeğinin ilki Saray ilçesindeki Saray Restoranda gerçekleşti.
 

KAPIDA KARŞILADILAR
Restoranın girişinde ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları İsmail Akın, Mustafa Seçkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreter Hakan Gel, oda üyelerini ve ailelerini ve protokol üyelerini kapıda karşıladı. İftara, Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Cumhuriyet Savcıları Mustafa Bıyık, Gökhan Balcı, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Nuri Taştekin, Saray İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yasin Keskin ile 400'ün üzeride üye ve ailesi katıldı.

 

ÇTSO'DAN BİR İLK
Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı ve daha sonra dualar okundu. Yemeğin ardından ise konuşmalara geçildi. Kurulan dev ekranda da ÇTSO'nun kuruluşundan bu yana olan süreci anlatan tanıtım filmi izlettirildi.Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yıl bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Ramazan ayının güzelliğini her ilçemizde kendine özel yaşamayı ve yaşatmayı amaçladık. Saray ilçemizde, tertemiz havasıyla, geniş ve verimli arazileriyle doğal, tarihi, turistik yapısıyla, şifalı suyuyla yerli yabancı yatırımcıların gözdesi haline gelmiştir” dedi.

 

ÇIKARMA YAPACAĞIZ
Ekim ayında Stuttgart’ta düzenlenecek Global Connect 2016 Fuarı’na katılacaklarını hatırlatan Kozuva, "ÇTSO olarak, Ulm TSO ile imzaladığımız protokol sonrası yapılan görüşmelerde, Ekim ayında Stuttgart’taki Global Connect Fuarı’na bölgemizin adına yakışır bir organizasyon ile katılmak ve üyelerimizi dünya markaları ile buluşturma hazırlığındayız. Kendilerine yürekten teşekkür ettiğim, Trakya Bölgesi’ndeki 11 Oda Başkanımızla birlikte fuara Trakya’dan çıkarma yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HER ZAMAN ÜYELERİN YANINDAYIZ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak sorumluluk sınırları içinde her zaman üyelerin yanında olduklarına vurgu yapan Başkan Kozuva, “Sanayicimizi, işadamlarımızı, üreticimizi dünyaya açmaya azimli ve kararlıyız. İlk gün ne dediysek şimdi de aynısını söylüyoruz. Sizlerle birlikte her gün daha iyiye" ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER
İftara katılan Saray Kaymakamı Alp Arslan ve Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, yaptıkları kısa konuşmada, iftar yemeğini düzenleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Konuşmaların ardından, 2015 yılında gerçekleştirdikleri ihracatla Başta bölgemiz olmak üzere ülkemize katkı sağlayan ve Saray’da faaliyet gösteren firmalar arasında ilk üçe giren Avery Dennison Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti., Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Tic. A.Ş. ile Suglobal Tekstil ve Konfeksiyon San. A.Ş.’ye, yine Saray’da faaliyet gösteren firmalar arasında sağladıkları istihdamla ilk üçe giren Arıcı Tekstil San. Tic. Ltd. Şti, Eros Tekstil İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ve Suglobal Tekstil ve Konfeksiyon San. A.Ş. yetkililerine plaket takdim edildi. Firmalara ödülleri Saray Kaymakamı Alp Arslan, Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından verildi.Ardından ödül alanlar ve protokol üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Mehmet AYAN