İftara bin kişi katıldı

Çerkezköy Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ikinci sokak iftarını Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Kartaltepe Piknik Alanında gerçekleştirdi.

GÜNDEM 15.06.2016 18:53:00 0
İftara bin kişi katıldı

Kurulan sokak iftarlarına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ile yaklaşık bir kişi katıldı. Burada Akay çifti, ellerinde kepçelerle oruçlarını açmak için yemek sırasına giren vatandaşların tabldotlarına yemeklerini doldurdu. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı ve dualar okundu. 

Çerkezköylülerin Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, "Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Yerel yönetim olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” dedi.
 

ÜÇÜNCÜ İFTAR YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ’NDE
Sokak iftarlarının üçüncüsü ise cuma günü Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki Bahçeli Camii önünde kurulacak. Diğer iftar programları ise şöyle: 18 Haziran Cumartesi günü Kızılpınar Mahallesi Recai Kutan Parkı,19 Haziran Pazar günü Bağlık Mahallesi Muhtarlık yanı, 21 Haziran Salı günü İstasyon Mahallesi İstasyon Cami yanı, 23 Haziran Perşembe günü Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa İlkokulu Bahçesi, 24 Haziran Cuma günü Veliköy Mahallesi eski Belediye Binası önü, 26 Haziran Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallesi İstanbul Seyahat önünde, 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önü.