Milli maçlar dev ekranda izlenecek

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu Ramazan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri başlıyor. Kapalı Otopark üzerinde gerçekleştirilecek ol

GÜNDEM 14.06.2016 17:50:00 0
Milli maçlar dev ekranda izlenecek

İSPANYA–TÜRKİYE MAÇI DEV EKRANDA
Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ilk etkinlik 17 Haziran Cuma günü Kapalı Otopark üzerinde gerçekleşecek. A Milli futbol takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda karşılayacağı İspanya maçı 22.00’da dev ekrandan vatandaşların seyrine sunulacak.

 

UYGUR KARDEŞLER SAHNE ALACAK
19 Haziran Pazar günü Kapalı Otopark üzerinde Köstebekgiller isimli müzikli çocuk tiyatrosu saat 21.30'da başlayacak. 20 Haziran Pazartesi günü ise Kapalı Otopark üzerinde kurulacak sahne, ünlü iki kardeş komedyeni ağırlayacak. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sahneleyeceği ‘Şahane Ramazan’ isimli program da saat 21.30 da başlayacak.

21 Haziran Salı günü de A Milli takımın saat 22.00’da başlayacak olan Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı karşılaşma Kapalı otopark üzerine kurulacak olan dev ekrandan yayınlanacak.
 

30 HAZİRAN'DA BİTECEK
24 Haziran Cuma günü yeni bir tiyatro gösterimi Çerkezköy’de gerçekleşecek. Ünlü oyuncular Ayfer Dinçer, Barış Hayta, Haldun Boysan, Buket Dereoğlu, Bülent Yaşık ve Nihan Tarhan’ın sahneleyeceği ‘İftar Sonrası Bir Eğlence’ isimli tiyatro oyunu saat 21.30’da Kapalı Otopark üzerinde başlayacak.27 Haziran Pazartesi akşamı saat 21.30'da ünlüler kervanı Çerkezköy’de olacak. Kapalı Otopark üzerinde sahnelenecek olan ‘On Bir Ayın Kahkahası’ adlı tiyatro oyununda Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Selin Bayraktar, Ender Gülçiçek, Didem Sökmen ve Atilla Ayberk rol alacak.Ramazan Ayının son etkinliği ise 30 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşecek. 21.30’da başlayacak olan ‘Keyf-i Ramazan’ adlı tiyatro oyununda Kemal Kuruçay, Ferdi Akarnur, Fulden Akyürek ve Ece Prim adlı oyuncular sahne alacak.