Kıbrıs'ta da kuralları takan yok

Çerkezköy Belediyesi'nin katkılarıyla Kıbrıs'a giden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Lefkoşa ve Girne şehir turları sırasında kaldırıma park eden ara?

GÜNDEM 14.06.2016 17:44:00 0
Kıbrıs

UYARILARA KULAK ASAN YOK
Çerkezköy’de özellikle ana caddelerde araçların engelli rampaları önüne ve kaldırımlara park ettiğini ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, “Sürücülerin bu duyarsızca hareketleri başta engelli vatandaşlarımız ve çocuklu ailelerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Konuyla ilgili yapılan onca uyarı ve alınan onca tedbire rağmen, bazı kendini bilmezler hala araçlarını rahatlıkla engelli rampaları önüne ve kaldırımlara park edebiliyor” dedi.

 

DURUM KIBRIS’TA DA AYNI
42 yıl önce Barış Harekatı için geldikleri Kıbrıs’a bu kez Çerkezköy Belediyesi’nin destekleri ile gezi amaçlı geldiklerini ifade eden Gaziler, “Lefkoşa ve Girne şehir turları sırasında gördük ki Çerkezköy’de yaşadığımız sorunların benzerleri burada da yaşanıyor. Burada da araçlar kaldırımlara ve engelli rampaları önüne park ediyor. Hal böyle olunca insan, ‘acaba bu durum Türklere özgü bir durum mu?’ diye düşünmeden edemiyor. Keşke tüm vatandaşlarımız ve Kıbrıslı kardeşlerimiz kurallara uysalar da insanların yaşamlarını olumsuz etkilemeseler” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ