Optimed'ten muhtarlara iftar

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Saray, Vize, Çatalca, Silivri, Marmara Ereğlisi ve diğer bölgedeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 12.06.2016 16:36:00 0
Optimed

Trakyum Et Lokantasında düzenlenen iftara, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, doktorlar, hastane çalışanları ve mahalle muhtarları katıldı.

 

SİZLERLE BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ
Oruçların açılmasının ardından, muhtarlara iftar programlarına katıldıkları için teşekkür eden Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, "Optimed ailesi olarak her yıl Ramazan Ayı’nda sizlerle bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’ni 2007, Çorlu Özel Optimed Hastanesi’ni de 2011 yılında açtık. Çorlu Özel Cerrahi Tıp Merkezi ile DE bölge halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

 

YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK
Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Verdiğimiz hizmetleri gerek fiziki donanım, gerek uzman hekim kadromuz ile genişleterek, bölgemize kattığımız 200 yataklı, helikopter pistli yeni binamızı da halkımızın kullanımına açtık. Optimed Hastanesi olarak bölgemizde yatırımlara devam edeceğiz. Sizler, topluma mal olmuş seçilmiş kişiler olarak, toplumu temsil etmektesiniz, bu sebeple bizim için çok değerlisiniz. Trakya’nın her yerinden, bizleri kırmayıp iftar davetimize katılım yaptığınız için çok teşekkür ederim. Tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diler, ülkemizin barış, esenlik, huzur ve sağlık dolu günler yaşamasını temenni ederim.”
Muhtarlar adına konuşan Vize'nin Balkaya Köyü Muhtarı İrfan Erden ise Özel Optimed Hastanesi yönetimine geleneksel olarak düzenlenen iftar programı için teşekkür etti.

 

Marmara Haber