Çevre şenliğinde buluştular

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ve Kapaklı Sanayiciler İlkokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen Çevre Şenliği ve yılsonu etkinliğinde öğrenciler doyasıya eğlendi. Etkinlikte, yıl boyunca

GÜNDEM 9.06.2016 18:11:00 0
Çevre şenliğinde buluştular

ÇOSB Konferans Salonu’nda düzenlenen yılsonu etkinliğine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Koray Dinsel, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Eko-Okullar programında yeşil bayrak kazanan Sanayiciler İlkokulu tarafından kendileri ile çevre duyarlılığını paylaşan Hema Endüstri, Arçelik, Deva Holding, Dinarsu, Yünsa, Sareks ve Setaş firmalarına plaket takdim edildi. Firmaların yetkililerine plaketleri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından verildi.Şenlikte ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çevre Yönetim Sistem Müdürü Servinaz Kuru tarafından da, ÇOSB’nin çevre ile ilgili yaptığı çalışmalar anlatıldı.
Programda, Sanayiciler İlkokulu tarafından yıl içerisinde düzenlenen ‘Kitapların Diyarı’ adlı kitap okuma projesinde derece elden eden öğrencilere hediyeleri verildi. Ardından da öğrenciler, hazırladıkları dans gösterilerini sundu. Minik öğrencilerin gösterileri katılımcılardan büyük alkış aldı.