Tutuklandı

Çerkezköy'de, kırmızı ışık ihlali yapan ve 3 aracı biçip 1 kişinin ölümüne 3 kişinin de yaralanmasına neden olan TIR sürücüsü 34 yaşındaki Sadettin Çelik tutuklanarak cezaevine kondu.

GÜNDEM 8.06.2016 11:17:00 0
Tutuklandı

Katliam gibi, İstanbul-Kapaklı yolu Cezaevi Kavşağında meydana geldi.  Kapaklı istikametine giden ve kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen 34 yaşındaki Sadettin Çelik yönetimindeki 34 ZL 0284 plakalı TIR, Pınarça'dan Çerkezköy istikametine giden 35 yaşındaki Serkan Zengin yönetimindeki 34 FKF 90 plakalı otomobile çarptı. Ardından kontrolden çıkan TIR yolun karşı şeridine geçerek, kırmızı ışıkta bekleyen 60 yaşındaki Sadrettin Avcı idaresindeki 53 NH 395 plakalı kamyon ile Mahmut Caner Koç'un kullandığı 34 LP 0655 plakalı otomobile çarptı.Kaza sonrası TIR'da yan yattı.TIR'ın ışık ihlalinin ardından çarptığı 34 ZL 0284 plakalı otomobili ikiye bölünürken, araçtan fırlayan sürücüsü Serkan Zengin ise hayatını kaybetti. Yaralanan TIR şoförü Sadettin Çelik ile Sadrettin Avcı ve Mahmut Caner, ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarınca tespit edilirken, kırmızı ışıkta durmadığı belirlenen sürücü Sadettin Çelik, polisteki ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan sürücü çelik, tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine gönderildi.

24 GÜN ÖNCE EVLENMİŞ
Kazada ikiye bölünen otomobilden fırlayan ve hayatını kaybeden 35 yaşındaki Serkan Zengin'in yaklaşık 1 ay önce evlendiği ve bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.