Öztürk ile yeniden

Mustafa As'ın görevi bırakmasından sonra olağan üstü genel kurula giden S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsçüler ve Moryortlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde eski başkanlardan Ali Öztürk yeniden

GÜNDEM 5.06.2016 18:06:00 0
Öztürk ile yeniden

BAŞKANLIĞINA ADAY OLMADIM

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Konferans Salonu’nda önceki gün 20.30-22.30 saatleri arasında gerçekleştirilen olağan üstü genel kurul toplantısına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilçiler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Mustafa As, “Bildiğiniz gibi Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’na seçildim. Burada tarafsızlık ilkesi gereğince S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsçüler ve Moryortlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığına aday olmadım. Kongrenin tüm üyeler için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

AİDATLAR 125 LİRA OLDU

Olağan üstü kongrede daha sonra divan kurulu belirlendi. Nazmi Akbulut Divan başkanlığına, Fatih Aşkın da Divan Katibi üyeliğine oy birliğiyle getirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu, denetim raporu, gelirgider bilancosu ve tahmini bütçe ayrı ayrı ibra edilerek oylamaya sunuldu. Tüm raporlar üyeler tarafından oybirliğiyle kabul ediidi. Toplantı aditalar konusunun görüşülmesi ile devam etti. Aidatların 250 Lira olarak kalması ya da 125 Lira’ya indirilmesi görüşüldü. Yapılan oylama sonunda Haziran ayı dahil olmak üzere aidatların 125 Lira olarak ödenmesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Toplantıda daha sonra yönetimin 2 yıl görev yapması oy birliği ile kabul edildi. Yapılan seçimlerde ise eski başkanlardan Ali Öztürk dışında aday çıkmayınca, Öztürk ve listesi seçimleri kazandı. Ali Öztürk başkanlığındaki S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsçüler ve Moryortlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni yönetiminde “Müslim Karagöz, Cezmi Yuvamen, Fatih Aşkın ve Ercan Kahraman” yer aldı. Denetim Kurulu üyeliklerine ise “Ömer Göktaş, Levant Yeni ve Murat Kuruçay” seçildi.

 

BİRLİKTE BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK

Toplantı sonunda konuşan Mustafa As, “Ali Öztürk ve yeni yönetime başarılar dileyerek, güzel işler yapacaklarına inandığını söyledi. Tüm üyelerin yapılacak çalışmalarda elini taşın altına koyması gerekeceğini söyleyen Ali Öztürk ise “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Çalışmalarımıza üyelerimizin de katkı vermesini istiyoruz. Çünkü bu kooperatif hepimizin. Birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN