Edirne'de 'seri katil' alarmı

İstanbul Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü iddiasıyla aranan ve 'seri katil' olduğu öne sürülen Atalay F.'nin Yunanistan sınırındaki Edirne'de olduğu söylent

GÜNDEM 2.06.2016 19:32:00 0
Edirne

Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdüğü öne sürülen ve seri katil olduğu gerekçesiyle aranan Atalay F.’nin Yunanistan sınırında olan Edirne’nin İpsala İlçesi’nde görüldüğü söylentisi polis ekiplerini harekete geçirdi. Edirne Emniyet Müdürlüğü 'seri katil' olarak aranan şüphelinin yakalanması için fotoğraflarını tüm birimlere dağıttı. Özellikle İpsala, Meriç ve Keşan İlçesi’nde yoğunlaşan aramalarda polis ekipleri, tüm otelleri kontrol ederek işletmecilere şüphelinin fotoğraflı bilgisini verdi. Sınır kapıları da Atalay F.’nin gelme ihtimaline karşın uyarıldı.

POLİSE İHBAR YAĞDI
Şüpheliyi yakalama çalışmaları sürerken, Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne çok sayıda asılsız ihbar geldi. 155 polis imdat hattına yapılan ihbarlarda 'seri katil’ olarak aranan Atalay F.’nin Havsa ve Uzunköprü ilçeleri arasında yolda otostop yaptığı, Uzunköprü İlçesi’nde bir çay bahçesinde görüldüğünü ve kent merkezindeki Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi karşısındaki kafeler mevkisinde görüldüğüne ilişkin ihbar yapıldı. Tüm ihbarları değerlendiren polis ekipleri yapılan kontrollerde sonuç alamadı. 
Şüphelinin otostop yaptığı ihbarı yapılan yollarda ise güvenlik ve MOBESE kameraları incelendi ancak herhangi bir ize rastlanmadı.