Polis sandı, alnından vurdu

Kapaklı'da yaşayan ve beraberindeki kardeşi ve arkadaşları ile iddiaya göre Çorlu'ya uyuşturucu almaya giden 26 yaşındaki S.K., kendisini polis sanarak kimlik soran uyuşturucu satıcısı tarafından tabancayla al

GÜNDEM 30.05.2016 19:57:00 0
Polis sandı, alnından vurdu

Kapaklı'da halı ve oto yıkama dükkanı işleten S.K., kardeşi M. K., arkadaşları A.U., S.G. ile birlikte, iddiaya göre uyuşturucu satın almak için otomobille Çorlu'ya geldi. Kardeşi ve arkadaşlarıyla gece yarısı Hıdırağa Mahallesi Ahmet Bayırı aralığına giden S.K., kimliği belirlenemeyen bir kişiden uyuşturucu satın almak istedi.

KİMLİK SORDU, ALNINDAN VURDU
Satıcı, polis olabileceğini söyleyerek S.K.’den kimlik göstermesini istedi. İki kişi arasında çıkan ‘kimlik’ tartışmasında uyuşturucu satıcısı belinden çıkardığı tabancayla önce havaya ateş etti, ardından da S.K.’yı alnından vurarak kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralanan S.K., kardeşi ve diğer arkadaşları tarafından otomobille Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen S.K. kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri yaşamını yitiren S.K.'nin kardeşi M.K. ve arkadaşları A.U. ve S.G.’nin ifadesini aldı. Üç kişi ifadelerinde Hıdırağa Mahallesi’ne uyuşturucu almak için gittiklerini ve tanımadıklarını satıcının S.K.'yi alnından vurarak kaçtığını söyledi. 

KALİT ZANLISI ARANIYOR
Polis, kimliği henüz tespit edilemeyen katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.