Amacımız 'milli sporcu' yetiştirmek

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü, Gazi Osmanpaşa Mahallesi Öztrak Caddesi'nin ardından ikinci salonunu Fatih Mahallesinde açtı. Ailelerin talepleri nedeniyle ikinci subelerini açtıklarını belirten Çerkezköy

SPOR 29.05.2016 17:40:00 0
Amacımız

Fatih mahallesindeki ikinci şubelerinin açılmasının ardından bu mahalleden tahmin edilende çok daha fazla genç sporcunun kayıt yaptırdığını belirten Ayaz, "Her gün günün belli saatlerinde gruplar halinde yaş gruplarına göre çalışmalar yapıyoruz.Şu anda bu mahallemizde çalışmalara katılan ve gelecek vaat eden geleceğin sporcularını yetiştirmeye çalışıyoruz. Her biri azimli ve istekli olarak çalışma yapması ise bizleri memnun ve mutlu ediyor.Eğer bir kişi ne iş olursa oldun işini severek yaparsa mutlaka başarılı olur. İşte bunun örneklerini yavaş yavaş görmeye başlıyoruz"dedi.
Son yıllarda Çerkezköy'ün Trakya genelinde olduğu gibi Marmara Bölgesinde de taekwando sporunda söz sahibi olduğunu belirten Ayaz, "Çerkezköy her ne kadar sanayi alanında isminden  söz ettiren bir ilçe olsa da,  son yıllarda taekwando sporunda gerek Türkiye çapında gerek Avrupa’da ilk üç dereceye giren sporcuların çoğalmasıyla ve aynı zamanda 4 taekwando sporcumuzunda milli olması taekwando sporunda da Çerkezköy’ün ismini büyük kitlelere duyurmaya başlamış tır. Bu nedenle ilçemizde sporun her dalında gereken çalışma yapılmalı ve gereken destekte sağlanmalıdır."dedi.

Haber / Ahmet KILAVUZ