Ramazan gezileri başlıyor

Çerkezköy Belediyesi, Ramazan ayında ilçede yaşayan vatandaşları ücretsiz olarak otobüslerle İstanbul'daki Sultan Ahmet Camii ile Edirne'deki tarihi Selimiye Camii'ne götürecek. Bu iki kente gitmek isteyenlerin 30 May?

GÜNDEM 27.05.2016 19:28:00 0
Ramazan gezileri başlıyor

11 ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye her gün birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlenecek.
Gezilere katılmak isteyen vatandaşların Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na 30 Mayıs Pazartesi gününden itibaren kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "İstanbul ve Edirne’ye Çerkezköy Belediyesi önünden her gün iki otobüsün biri İstanbul, diğeri Edirne'ye hareket edecek. Araçlarımız her gün saat 14.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’nda, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 24.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz vatandaşlarımızı saat 24.00’da indirdiği yerden alarak tekrar Çerkezköy’e dönecek" dedi.
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine dileyen ve isteyen tüm vatandaşların katılabileceğini ifade eden Akay, "Çerkezköy’de yaşayan tüm hemşerilerimizi Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün ücretsiz olarak düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.