Eğitime destek çağrısı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Schott Orim Fabrikasının desteğiyle, Raif Dinçkök Ortaokulu'na Özel Eğitim Sınıfı oluşturuldu. Sınıf düzenlenen törenle aç?

GÜNDEM 26.05.2016 18:36:00 0
Eğitime destek çağrısı

Raif Dinçkök Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Okul Müdürü Nesim Bozkurt, Schott Orim Fabrikası Genel Müdürü Hakan Gerdan, Fabrika Mali İşler Müdürü Vedat Oyman, Fabrika İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Sular, Proje Sorumlusu Elçin Ünal ile öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Sosyal sorumluluk kapsamında bu sınıfı okula kazandıran Schott Orim fabrikası yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Kamunun yanında özel sektörün de eğitime katkı sağlaması çok önemlidir. Eğer eğitimde marka kent olmak istiyorsak, kamu ve özel sektörle birlikte sanayicilerimizin de eğitime destek vermesi gerekiyor. Kimi okul yaptırır, kimi özel sınıf yaptırır. Eğitime yapılan katkıların büyüğü küçüğü yoktur. Bölgemizde çok sayıda dünya çapında firma var. Bu firmalarımızın da Çerkezköy eğitimine katkı sağlaması için çağrıda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Kaymakam Kubilay, eğitime verdikleri katkılardan dolayı Schott Orim Fabrikası Genel Müdürü Hakan Gerdan’a teşekkür plaketi verildi. Diğer fabrika yöneticilerine ve özel eğitim sınıfı öğretmeni Meryem Sevin’e de çiçek takdim edildi. Ardından 9 özel öğrencinin eğitim göreveği sınıfın açılışı yapıldı. Açılıyın ardından katılımcılar sınıfı gezdi.