Doğanspor'a Çorlu Akademi çelmesi

Tekirdağ Büyük Erkekler liginde mücadele eden ve son karşılaşmalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Çerkezköy Doğanspor, büyük heyecana sahne olan Çorlu Akademispor

SPOR 26.05.2016 18:20:00 0
Doğanspor

Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya iki takımda çok iyi başladı. Nefes kesen karşılaşmada iki takımın oyuncuları da becerilerini sahaya yansıttı. Büyük çekişmenin yaşandığı mücadelede ilk periyot 21-15, ikinci periyot 23-27,üçüncü periyot 14-20 ve dördüncü periyot ise 12-14 bitti. Mücadeleden dolayı seyircilerin uzun süre alkışladığı karşılaşmada,Çerkezköy Doğanspor'da Semih Yalçınkaya ve Tinay Aksoy 23'er sayı, Ümit Kurmalı 10 sayı, Yusuf Yusufoğlu 7 sayı ve Kaan Kandemir 6 sayı kaydetti.
Mücadeleden dolayı oyuncularını kutlayan Çerkezköy Doğanspor koçu Murat Kandemir, "Maça çok iyi başladık ve ilk periyodu önde tamamladık. Ancak ilk periyottaki üstünlüğümüzü diğer periyotlara taşıyamadık ve sahadan yenik ayrıldık. Ancak takımımı iyi bir mücadele ortaya koydu. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz."dedi.