Gübreli protesto

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun evinin önünü, kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından Cumhurbaşkanına yönelik sarf ettiği hakaret içeren sözlerden dolayı gübre boşaltıldÄ?

SİYASET 19.05.2016 17:04:00 0
Gübreli protesto

CHP Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Okan Gaytancıoğlu, geçen Cumartesi günü partisinin Keşan ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıda dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili konuşma yaptığı sırada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Gerizekalı' diye seslenmişti. Gaytancıoğlu hakkında, Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma başlatılmış ve savcılık soruşturma kapsamında hazırlanacak olan fezlekenin TBMM Başkanlığı'na gönderileceği duyurulmuştu. Ayrıca AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı da Gaytancıoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.
Milletvekili olmadan önce Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalışan ve Tekirdağ Hürriyet Mahallesinde evi bulunan CHP Edirne Milletvekili Okan Güytancıoğlu'nun  ikametinin önüne, gece kimilği belirlenemeyen kişi yada kişilerce traktörle hayvan gübresi boşaltıldı. Gübre yığının üzerine ise ‘Tam ağzına layık ahlaksız herif’ notu düşüldü.