Bu mutluluk yarım kaldı

Çerkezköy'ün tanınan esnaflarından Necat Sönmez'in eşi, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda görevli Celal Erdoğan'ın kızı Ahu Erdoğan Sönmez, kanser tedavisi gördÃ?

GÜNDEM 13.05.2016 18:50:00 0
Bu mutluluk yarım kaldı

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan ve 2012 yılında yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden 1 çocuk annesi Ahu Erdoğan Sönmez, tedavi gördüğü İstanbul'daki özel bir hastanede yaşamını kaybetti. Sönmez için Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı’nda düzenlenen cenaze törenine, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili İsa Kahraman, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Ehli Beyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan ile Erdoğan ve Sönmez ailesi ile yakınları katıldı.
Ahu Erdoğan Sönmez, Cuma namazı öncesi Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı’nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Sönmez ve Erdoğan ailesi ise taziyeleri kabul etti.