Ayaz: Tek hedef madalya

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, 9-13 Mayıs tarihlerinde Marmaris'te yapılacak olan Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonası'na katılacak olan kulüp sporcularının iddialÄ?

SPOR 8.05.2016 16:15:00 0
Ayaz: Tek hedef madalya

ŞEHRİMİZİN SESİNİ DUYURACAĞIZ

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarla ilçemizin ve ilimizin yüzünü hep güldürdük. Bu turnuvada da başarılarımıza bir yenisini daha ekleyerek ilçemizin ve ilimizin sesini duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ÇOK İYİ BİR HAZIRLIK DEVERESİ GEÇİRDİK

Marmaris’te yapılacak olan Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonası’na Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak üç sporcu ile katıldıklarını kaydeden Vural Ayaz, “Şampiyonada Şahin Yiğit (68 klio), Berkay Kaçmaz (63 kilo) ve Oğuzhan Akın (87+7 kilo) madalya için ter dökecek. Bu üç sporcumuzun da madalya kazanacağına gönülden inanıyorum. Çünkü çok iyi bir hazırlık deveresi geçirdik. Hedefimiz Marmaris’ten de madalya ile dönmektir” diye konuştu.

 

HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLAN BİR BAŞKANIMIZ VAR

Vural Ayaz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Tabiki her hangi bir aksilik ya da bir olumsuzluk olmazsa sporcularımız ilçemize madalya ile dönecektir. Bu vesile ile Çerkezköy Belediyesi’ne de spora katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan bir belediye başkanımız var. Bu nedenle bizlere her zaman kol kanat gererek katkı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da bir kez daha şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim.”

 

Haber / Ahmet KARDEŞ