Şampiyonlardan teşekkür ziyareti

Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonu olmayı başaran Tekirdağ Taekwondo Takımı, Çerkezköy Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Vahap Akay adına hazırlanan Kültür ve Sosyal

GÜNDEM 5.05.2016 19:02:00 0
Şampiyonlardan teşekkür ziyareti

44 PUANLA ŞAMPİYON OLDUK

Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulunan Tekirdağ Taekwondo İl Temsilcisi Ertan Dinç, Tekirdağ Taekwondo Takımı Antrenörü Bilal Güzel, sporcular İrem Sultan Demir, Eda Zafer, Kübra Kepenek ve Senanur Kepenek, burada Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can tarafından karşılandılar. Anadolu Yıldızları Şampiyonası Finallerinde Tekirdağ Takımı'nın Türkiye Şampiyonu olduğunu ifade eden Antrenör Bilal Güzel, "Anadolu Yıldızları Şampiyonası finallerinde Tekirdağ takımı olarak 44 puan alarak Türkiye Şampiyonu olduk" ifadelerini kullandı.

 

2 ALTIN, 2 GÜMÜŞ, 2 BRONZ MADALYA KAZANDILAR

Tekirdağ Taekwondo Takımı Antrenörü Bilal Güzel, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası finallerinde Tekirdağ Takımı'ndan Senanur Kepenek'in 29 kilogramda, Işıl Zafer'in ise 41 kilogramda Türkiye Şampiyonu olduğunu belirterek, “Kübra Kepenek 34 kilogramda, İrem Sultan Demir ise 47 kilogramda Türkiye ikincisi oldu. Meryem Akgül 44 kilogramda, Eda Zafer ise +59 kilogramda Türkiye üçüncüsü olmayı başardı” açıklamalarında bulundu.

 

MARMMARİS’TE 2 SPORCU İLE MADALYA ARAYACAĞIZ

Tekirdağ Takımı'nın Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda ilk defa Türkiye şampiyonu olduğunu belirten Bilal Güzel, “Senanur Kepenek Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi oldu. 9-14 Mayıs tarihleri arasında Marmaris'te yapılacak olan Marmara Ümitler Türkiye Şampiyonası'nda Fatih Sert ve Merve Kepenek ile madalya arayacağız. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, spora ve sporcuya büyük değer veriyor. İnşallah onun destekleri ve katkıları ile sporcularımız daha iyi yerlere gelecekler" diye konuştu.

 

PLAKET VERİLDİ

Tekirdağ Taekwondo Takımı, Belediye Başkanı Vahap Akay adına hazırlanan teşekkür plaketini kendisine teslim edilmek üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atila Can'a teslim etti. Tekvando Tekirdağ İl Temsilcisi Ertan Dinç de "Destek ve katkıları için Belediye Başkanımız Vahap Akay'a çok teşekkür ediyoruz" dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay adına plaketi alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atila Can, "Belediye Başkanımız Vahap Akay spora ve sporcuya keyif alarak, severek destek veriyor. Hedefimiz Çerkezköy'den milli sporcular yetiştirerek Çerkezköy'ün adını Türkiye ve dünyaya duyurmak, ay yıldızlı bayrağımızı dünya şampiyonaları ve olimpiyatlarda dalgalandırmak" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ