Kozuva'ya seçim' eleştirisi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ÇTSO) başkanlık seçimi yaklaşırken, meclis üyesi Rahmi Yılmaz, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'nın, seçimi kazanmak için meslek grupları sayısını 10'd

GÜNDEM 4.05.2016 19:50:00 0
Kozuva

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ile yıldızı barışmayan ve her ÇTSO Meclis  Toplantısı'nda  Kozuva'yı eleştiren meclis üyesi Rahmi Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında da Kozuva'yı hedef aldı.
ÇTSO seçimlerinin 4 yılda bir yapıldığını hatırlatan Rahmi Yılmaz, "Resmi takvime göre bu yıl sonunda seçim yapılması gerekiyor. Fakat bazı zamanlarsa süre uzatımına gidilebiliyor. En nihayetinde Mart 2017 tarihine kadar ÇTSO yeniden seçime gidecektir. Son yaşanan gelişmelere bakıldığında mevcut yönetimi seçim korkusu sardı.Oda bünyesinde 10 meslek grubu var. Yönetim, 10 olan meslek grubu sayısını 12’ye yükseltti. Bunu yaparken de 4. Grup’ta bulunan inşaat firmalarıyla, inşaat malzemesi satan firmaları birbirinden ayırarak yeni bir grup oluşturdu. Kendisini de bu gruba dahil etti. 4. Grup’ta seçilemeyeceğini düşündüğü için böyle bir hamle yaptı. Bazı yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile ters düşmemek için de 6. Gruptaki mühendis, mimar ve emlakçıları ayrı bir grupta topladı” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ