Turnuvada değişiklikler var

Kapaklı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilki geçen yıl yapılan Kaymakamlık Futbol Turnuvası'nın kapsamı değiştirildi. 'Kapaklı Kamu Kurum ve Sivil Top

SPOR 4.05.2016 19:34:00 0
Turnuvada değişiklikler var

TURNUVA CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Sporun kitlelere yayılması ve spora ilginin arttırılması amacıyla düzenlenen turnuvaya kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve şirketler katılabilecek. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar için son başvuru tarihi 5 Mayıs Perşembe günü olarak açıklandı. Kuralar da aynı gün saat 16.00’da çekilecek. İlk karşılaşma ise 6 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Kapaklı Futbol Sahası’nda oynanacak. Maçlar 30’ar dakikalık iki devre halinde oynanacak. 10 dakika devre arası uygulanacak. Takımlar sahada 11’er kişiyle mücadele edecek ve 7 oyuncu değişikliği yapabilecekler. Final müsabakaları sonrası dereceye girecek olan ilk 4 takım Kapaklı Belediyesi tarafından ödüllendirilecek. Kazanan takım kupasını 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sırasında alacak. Müsabakalarda sağlık hizmetleri ise Özel Optimed Hastanesi sponsorluğunda verilecek.

 

KADRODA EN ÇOK 4 JOKER OYUNCU BULULNABİLİR

Turnuvaya katılacak kamu kurumları, STK ve şirketler, turnuva katılım ve tanıtım formlarını ilgili yetkililere onaylatmak zorundalar. Son başvuru tarihinden sonra evrak kabul edilmeyecek. Başvuru esnasında takımlardan kimlik fotokopisi, sağlık raporu, sabıka kaydı ve kurum kimliğinin aslı istenecek. Kurumlarda çalışan personellerin sözleşmesi 12 aydan az ise turnuvada yönetici, Antrenör veya oyuncu olarak yer alamayacak. STK ve bankalar turnuvada sadece birer takımla mücadele edecek. Turnuvada yanlış beyan ve taahhütte bulunan takımlar diskalifiye edilecek. Turnuvaya katılacak tüm takımların kendilerine ait bir forması olacak. Katılım formuna en fazla 20 isim yazılabilecek iken, 1988 ve daha küçük doğumlular joker statüsünde yazılacak. Her takım en fazla 4 joker oyuncu yazabilecek. Turnuvaya profesyonel futbolcular katılamayacak. Takımlar kadrolarında 2 tane amatör futbolcu oynatabilecek. Faal oyuncu joker ise listeye toplam 3 joker oyuncu yazılacak.

 

Marmara Haber