Trend Arena bugün kapılarını açıyor

Konut projelerinin yanı sıra, ticari alanda yürüttüğü güçlü çalışmalar ile de adından söz ettiren Gayrimenkul sektörünün güvenilir isimlerinden Danış İnşaat Yatırım A.Ş. ve Dan?

GÜNDEM 30.04.2016 22:13:00 0
Trend Arena bugün kapılarını açıyor

Dünyaca ünlü seçkin markaların bir araya geldiği Trend Arena Alışveriş Merkezi,Trakya’nın  en yoğun nüfusunun yaşadığı bölgelerinden biri olan Çorlu’da hizmete açılıyor. Alışveriş konseptine yeni bir boyut kazandırarak modern mimari dokusuyla Trakya’nın en çekici yaşam merkezi olmayı hedefleyen Trend Arena’nın  bugün yapılacak açılışında, balon yağmuru, beyaz kortej, maskot rock grubu, yürüyen kemanlar gibi pek çok sürpriz etkinlikle, açılış  karnaval havasına bürünecek.

DEMET AKALIN SAHNE ALACAK
Öte yandan 20 yıldır müzikle uğraşan, birçok ünlü sanatçıya sahne ve stüdyo çalışmalarında eşlik eden, yaptığı perküsyon çalışmalarıyla dünya çapında ses getiren Gencer Savaş, sahne şovu ve bando ekibi ile nefes kesecek.Alışveriş Merkezinin resmi açılışı bugün saat18.00’da protokol ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilecek ve açılışın ardından düzenlenecek olan kokteyl sonrası ünlü sanatçı Demet Akalın sahne alacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan konserin başlama saatinin ise 21.00 olduğu duyuruldu.