Çocuklarla yakından ilgilendi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede devam eden parklardaki çalışmaları denetledi. Akay, burada karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklarla sohbet eden Akay, onlara şeker verdi

GÜNDEM 28.04.2016 20:42:00 0
Çocuklarla yakından ilgilendi

Akay, Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile birlikte, İlk olarak Barbaros Caddesi üzerindeki Yunus Emre Çay Bahçesi’ndeki çalışmaları inceledi. Burada daha önce skate park olduğunu ve kullanılmadığı için burayı yıkıp engelli vatandaşların da faydalanabileceği bir park haline getirmek istediklerini belirten Akay, "Buradaki oyun gruplarımız ve spor aletleri, engelli vatandaşlarımızın da kullanabileceği şekilde dizayn edildi. Bunu dışında parkımızda ağaçlandırma, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları da yapılacak. Mayıs ayının ilk haftasında çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz. Parkın diğer tarafında da düzenleme çalışmaları yapıp, burası için ihaleye çıkacağız” dedi.

Akay ardından, Gazi Osman Paşa Camii önündeki yapımı süren parkı inceledi. Eski parkı yıktıkların ve buraya yeni bir kafeterya yapacaklarını belirten Akay, "Ayrıca yeşil alanlar oluşturup, ağaç ve çiçek ekimi yapacağız. Bu parkı 15 Mayıs tarihine kadar tamamlanıp, hizmete açacağız."dedi. Akay Mayıs ayı içinde tüm parkların kullanıma hazır hale geleceği belirti.
Haber / Ahmet KARDEŞ