Hepimizin ortak paydası esnaf

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çerkezköy ve Kapaklı esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri arasında kaynaşma yemeği düzenlendi.Yemekte konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan

GÜNDEM 28.04.2016 02:29:00 0
Hepimizin ortak paydası esnaf


Yalı restoranda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen yemeğe, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Halk Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Dilek Kaplan, Halk Bankası Kapaklı Şube Müdürü Ali Kabul, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile oda çalışanları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, "Amacımız Odamız ile Çerkezköy ve Kapaklı’daki Kredi Kefalet Kooperatifleri yönetimleri ile birlik beraberliğimizi güçlendirmektir. Çerkezköy ve Kapaklı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin daha uyum içerisinde çalışması için sıcak bir kaynaşma sağlanmasını hedefledik. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, bu akşam başarılı çalışmalarından dolayı Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ve Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı ile Halk Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Dilek Kaplan ve Halk Bankası Kapaklı Şube Müdürü Ali Kabul’e birer plaket takdim etmek istedik.” dedi.
Ali Bozdağ’ın konuşmasının ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’ye plaket takdim edildi.
 

 

ESNAF ÇOCUĞUYUM
Esnafın toplumun aynası olduğunu belirten ve kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu söyleyen Kaymakam Kubilay, "Bir esnaf çocuğu olarak aranızda bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Umarım bu kaynaşma daha fazla başarılara vesile olur. Sizler yapı itibari ile aynı zamanda birer STK’sınız. STK’lar bizim için çok önemlidir. İlçenin gelişmesine katkı sağlayan unsurlardan biridir” dedi.
 

 

ANLAMLI BİR PROGRAM
Daha sonra konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın anlamlı bir programa imza attığını belirterek, “Bu tür etkinlikler, Çerkezköy’deki birlik beraberliği daha da güçlendirecektir. Gerek esnaf odamızın gerekse kredi kefalet kooperatiflerimizin daha başarılı işlere imza atacağına inanıyor, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi. Ardından Akay, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’ya plaket takdim etti.
 

 

20’NCİ YILI KUTLANDI
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde Halk Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Dilek Kaplan’a Oda Başkanı Ali Bozdağ tarafından; Halk Bankası Kapaklı Şube Müdürü Ali Kabul’e de Oda Başkan Yardımcısı Hüseyin Bahar tarafından plaket takdim edildi. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi ise, görevinin başında 20’nci yılını dolduran Ali Bozdağ’ı plaket verdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ