Bank, çiçek ve ses sistemi istediler

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle Başkanlık Koltuğunu Gazi İlkokulu öğrencileri Sevgi Naz Gürateş ve Doğukan Nusret Serpekcek'e bırakt

GÜNDEM 23.04.2016 06:50:00 0
Bank, çiçek ve ses sistemi istediler

Gazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Sevgi Naz Gürateş , 4. sınıf öğrencisi Doğukan Nusret Serpecek, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Müzekka Bayrak, Gazi İlkokulu Müdürü Nezahat Satıcı ve Öğretmenleri Serap Seçkin ile birlikte Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle Başkanlık koltuğunu Gazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Sevgi Naz Gürateş , 4. sınıf öğrencisi Doğukan Nusret Serpecek’e bıraktı. Sevgi Naz Gürateş, Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü arayarak, okulu için bank ve çiçek isterken, Doğukan Nusret Serpecek de ses sistemine ihtiyaçları olduğunu belirterek müdürlere gerekli talimatları verdi.

 

 

Çocukların geleceğin teminatı olduğuna dikkat çeken Başkan Gürkan ise, “Sizler ülkemizin umudu, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcilerisiniz. Sizlerin yüreklerinde o sonsuz sevgi bir çığ gibi büyüyerek, tüm insanlar arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün temellerini oluşturacak. Sizlere yaşanacak bir ülke, şehir bırakmak; yarının Türkiye’sine sizleri hazırlamak ise bizlerin görevidir. Sizler aklın ve bilimin ışığında ilerleyecek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkacaksınız. Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sizler için bir sürpriz hazırladık. Açılışını gerçekleştireceğimiz ‘Özgür Çocuk Parkı’yla; sokaklarda özgürce koşarak, geleceğe sağlam adımlarla ilerlemenizi diliyorum” dedi.
Başkan Gürkan daha sonra çocuklara hediyeler takdim etti.