Genç işadamlarından nezaket ziyareti

Anadolu Aslanları Genç İşadamları Derneği (ASKON) Edirne Şubesi, KOSGEB Edirne İl Müdürü Bedri Döngel'e makamında nezaket ziyaretin de bulundu.

GÜNDEM 23.04.2016 06:33:00 0
Genç işadamlarından nezaket ziyareti

Ziyarette, KOSGEB destekleri ile işletmecilerin ne gibi faydalar sağlayabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Genç ASKON Edirne Şube Başkanı Kadir Alkan, Edirne adına yapılacak her çalışmada toplumun tüm katmanlarıyla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Alkan, "Her kurum ya da kuruluş tek başına görev sorumlulukları çerçevesinde çalışabilir, verilen görevleri yerine getirebilir ancak hep birlikte hareket ettiğimiz zaman Edirne daha çok güçlü olacaktır. Dileriz ki, bundan sonraki süreçlerde de hep birlikte ilimiz ve ülkemiz için verimli bir şekilde çalışmaya devam ederiz."dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSGEB Edirne İl Müdürü Bedri Döngel, KOSGEB faaliyetleri ve desteklerinin önemine değindi. Döngel konuşmasında, "İnsan ne yapmak istediğini bildikten sonra KOSGEB’ten destek almak çok kolay. Projeniz ve mevzuat örtüşmeli. Mevzuat karmaşık değil” dedi.