Küçükleri mutlu ettiler

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Şehit Er Recep Savaş Sinar Ortaokulu ve ilkokulu öğrencileri için okul bahçesinde uçurtma etkinliği düzenledi.

GÜNDEM 19.04.2016 06:17:00 0
Küçükleri mutlu ettiler

Baharın gelişi ve havaların ısınması ile Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğrencileri ve Öğretim Görevlisi Şerife Kuzgun’un önderliğinde okul bahçesinde düzenlenen uçurtma etkinliğinde minik öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi.
Şehit Er Recep Savaş Sinar Ortaokulu Müdürü Mayizer Meriç “Öğrencilerimize uçurtma hediye eden ve birlikte uçurtma uçuran MYO öğrencileri ile keyifli bir gün yaşadık. MYO. Öğrencileri, okulumuzu gezerek öğrencilerimize ayrıca kitap, kırtasiye malzemeleri, toplar ve çeşitli hediyeler sundular. ‘Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir’ diyerek şimdiden öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar. Öğretim görevlisi Şerife Kuzgun’a ve MYO öğrencilerine çok güzel ve çok eğlenceli bu etkinlik için okulum adına teşekkür ederim” dedi..