En özel doğum günü

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde, Nisan ayında dünyaya gelen dernek üyesi 80 kişi için doğum günü partisi düzenlendi. Hazırlanan pasta, kesildikten sonra, dernek üyeleri çalan müzik eş

GÜNDEM 18.04.2016 16:59:00 0
En özel doğum günü

Her ay bir hayırseverin maddi desteğiyle düzenlenen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri için yapılan doğum günü partisinin bu ayki sponsoru, derneğin Kadın Kolları Başkan yardımcısı Süheyla Usta ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri Rekşan Mutlu ve Nurtaç Kuş oldu. Doğum günü partisine sponsor olan hayırsever 3 kadının yanı sıra, doğum günü olan dernek üyeleri, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı.

HAYIRSEVERLERİ BEKLİYORUZ

Doğum günü partisine destek veren hayırseverlere teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Varlık, ”Nisan ayında dünyaya gelen 80 dernek üyemizin doğum gününü kutluyoruz.Bu tür etkinliklerimize her ay bir hayırseverin sponsor olmasını bekliyoruz.”dedi.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Her zaman engelli bireylerin yanında olduklarını ve olmayı da sürdüreceklerini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, "Derneğimizin bu ayki toplu doğum günü etkinliğine kadın kollarımızdan üç arkadaş sponsor olduk.Bugün onların mutluluğuna bir nebze ortak olduysan kendimizi mutlu hissediyoruz.Önemli olan bizler kadar her zaman engelli kardeşlerimizin de mutlu olmalarıdır. Bütün engelli kardeşlerimize ve ailelerine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”dedi

PASTAYI HEP BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından katılımcılar birlikte doğum günü pastasını kesti ve ardından çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Marmara Haber