Bahçeağıl Anaokulu için toplandılar

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji, Kapaklı Bahçeağıl Anaokulu ve İlkokulu'na destek amaçlı yardım yemeği düzenledi.

GÜNDEM 18.04.2016 16:54:00 0
Bahçeağıl Anaokulu için toplandılar

Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından Gabralı Otel'in Restaurant’ında düzenlenen yemeğe AK Parti Tekirdağ  Milletvekili Ayşe Doğan, Gülerçin Koleji Ortaokulu ve Lise Müdürü Ömer Küplü, Gülerçin Koleji Ana Okulu ve İlkokulu Müdürü Tuğba Zenginal, Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

EĞİTİME YARDIM HEPİMİZİN GÖREVİ
Eğitime destek amacıyla bu yemek organizasyonunun düzenlendiğini belirten Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu, "Böyle toplantılar eğitime yardım amaçlıdır.Her bireyin ve herkesin eğitime yapacağı katkı ve destek çocuklarımızın daha iyi yetişmesine vesile olacaktır.Bu nedenle eğitime yardım hepimizin görevi. Bahçeağıl Anaokulu ve İlkokulu’na yardım amaçlı düzenlemiş olduğumuz bu yemeğe göstermiş olduğunuz ilgi nedeniyle herkese teşekkür ediyorum. "dedi.
EĞLENCE BAŞLAMADAN GİTTİ
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, konuşmaların ardından gelen şehit haberleri nedeniyle eğlence bölümüne katılmadan yemekten ayrıldı.
CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER
Yemeğin yenmesinin ardından yardım yemeğine katılanlar, yerel sanatçılar Musti ve Ecevit’in çalıp söylediği şarkılarıyla gece geç saatlere kadar eğlendiler. Yemekten elde edilen gelir ise Bahçeağıl Anaokulu ve İlkokulu’na destek amaçlı kullanıacak.

Marmara Haber