İmzalar atıldı

Kapaklı Belediye Başkanlığı ile Belediye İş Sendikası arasında 30 belediye işçisini kapsayan iki yıllık toplu iş sözleşmesi, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Belediye İş Sendika

GÜNDEM 15.04.2016 02:05:00 0
İmzalar atıldı

Sözleşmenin iki taraf için hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Çalışanlarımız arasındaki iş barışı bizler için çok önemlidir. İş barışımızı sağladığımız zaman hizmet de kazanmış oluyoruz. Üstlendiğimiz görevi halkımıza en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor ve bu da işçilerimiz sayesinde oluyor. Kardeşlik anlayışımız üst düzeyde olduğu sürece de barışı sağlarız. Sizler adına mücadele veriyoruz. Hem size hem de kurumumuz adına çalışıyoruz. İnşallah sizde mutlu olmuşsunuzdur. "dedi.
HAYIRLI OLSUN
Sözleşmenin 2 yıllık olduğunu ve 30 işçiyi kapsadığını belirten Belediye İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aziz Aktay, "Sözleşmemizi yaparken belediyemizi de düşündük, işçi kardeşlerimizi de düşündük. Sözleşmemiz gerçekten de olumlu oldu ve güzel bir süreç geçirdik. Bu sözleşmemiz belediyemize, sendikamıza ve işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."diye konuştu.