Buz ile yola devam

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) 1.Olağan kongresini yaptı. Seçime tek liste ile giren mevcut başkan Erol Buz güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

GÜNDEM 12.04.2016 00:33:00 0
Buz ile yola devam

Kapaklı‘daki dernek binasında yapılan kongre, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Divan Başkanlığına Adem Çil seçilirken, Mehmet Karaca ve Safiye Savaş katip üyelikleri görevini üstlendi. Tüzük değişikliği için yapılan oylamanın ardından, tek listeyle gidilen seçimde, SATİVES başkanlığına Erol Buz yeniden seçildi.
Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Buz,"Yönetim kurulunda bazı değişiklikler yaptık ve yeni üyelerimiz arasından bazı arkadaşları yönetim kurulumuza kazandırdık. Yaklaşık 6 ay önce kurulan derneğimiz için ön çalışmaları tamamladıktan sonra son 20 gün içinden üye kayıtlarına başladık ve 49 kişiye ulaştık. Bizlere güvenerek, inanarak bu yolda emin adımlarla yürümemize destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ”dedi.
Yönetim kurulu ise şöyle oluştu: Erol Buz, Demet Eroğlu, Mızrap Dede, Sevgi Aksoy, Halil İbrahim Kart, Ramazan Tahir Eke, Mehmet Karaca, Sinan Dağlı, Birol Turhan, Nilüfer Durmaz, Şazender Aktürk, Selda Aytekin, Paşa Küçük, Ferdi Ertekin, Hasan Aydoğan, Murat Soytürk, Sedat Gültekin,Ünal Fırat, Safiye Savaş, Harun Yetkiner, Ayla Karadeniz, Osman Durmuş, Erdal Gülbez, Birsen Gökçil, Barış Sürücü ve Burak Ünsal. Denetim Kurulu üyeleri ise Adem Çil, Mustafa Çiftci, Hüseyin Şahin, Adem Aksu, Yücel Gülek ve Sadettin Yalçın'dan oluştu.