Canı yanmasın dikkat edin

Malkara'da, 33 yaşındaki Erdem Durmaz, kendi kullandığı otomobilin takla atması sonucu altında kalarak hayatını kaybetti. Kazayı duyup olay yerine gelen eşi Tutku Durmaz ise sinir krizi geçirdi.

GÜNDEM 10.04.2016 21:41:00 0
Canı yanmasın dikkat edin

Kaza, Teteköy ile Yenidibek mahalleleri arasında meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan evli ve 1 çocuk babası Erdem Durmaz yönetimindeki otomobil, sürücüsünün virajlı yolda direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.Kazada, ters dönen aracın altında kalan Durmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.
 

 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER
Acı haberi duyan ve olay yerine gelen eşi Tutku Durmaz ile annesi Zübeyde ve babası Nejat Durmaz sinir krizleri geçirdi. Eşi Erdem Durmaz'ın cesedini aracın altından çıkarmaya çalışan jandarma ekiplerine seslenen Tutku Durmaz, "Canı yanmasın çıkartırken dikkat edin"  diye, anne Durmaz ise, "Canım oğlum bizi bırakıp da nereye gittin, biz şimdi napacağız?" diye gözyaşı döktü. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Erdem Durmaz'ın cesedi Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.