Kazasız geçen 1000 gün için 320 fidan diktiler

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde faaliyet gösteren Danone fabrikası çalışanları, 1000 iş gününün kazasız geçmesi dolayısıyla Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu il

GÜNDEM 10.04.2016 21:29:00 0
Kazasız geçen 1000 gün için 320 fidan diktiler

 

MYO bahçesinde öğrenci ve Danone çalışanlarına ikramlarda bulunulurken, ardından oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenlik Parkına 320 adet meyve ve ağaç fidanı dikimi gerçekleştirildi.

İnsan Kaynakları yöneticisi Özgür Tuna, kazasız geçen 1000 iş günü dolayısıyla tüm çalışanlarına teşekkür edip, oluşturulan iş sağlığı ve güvenlik parkının temellerini attıkları için de mutlu olduklarını ifade etti. Tuna, MYO ailesine de kendilerini kırmayarak böyle bir parkın oluşmasına vesile olduklarını için teşekkür edip bundan sonra birçok projede beraber olacaklarını söyledi. MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora Aslan eğitimi sadece sınıfta değil sosyal olarak bahçede de sürdürdüklerini ifade ederek, “Kurulan bu parkın ilk fidanları dikilerek ilk adımları atıldı. İleride burası çok güzel bir park haline dönüşecek. İlerleyen süreçte alanda düzenlemeler de yaparak öğrencilerin güzelce zaman geçireceği bir yer haline dönüştüreceğiz. Fabrika yetkililerine böyle bir projede bizimle beraber oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.