Stajyer öğretmenlere yerel yönetimleri anlattı

Edirne'de 6 ay boyunca eğitim görecek olan stajyer öğretmenler, Edirne Belediyesi'ni ziyaret etti. Stajyer öğretmenler ile bir araya gelen Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu; öğ

GÜNDEM 10.04.2016 21:23:00 0
Stajyer öğretmenlere yerel yönetimleri anlattı

Stajyer öğretmenler ile Edirne Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, öğretmenlere belediyelerin işleyişi hakkında bilgiler verdi. Türkiye’nin dört bir yanından Edirne’ye gelen ve 6 boyunca Edirne’de çeşitli okullarda staj yapacak olan öğretmenlere kenti de tanıtmayı ihmal etmeyen Tanrıkulu, öğretmenlere Edirne’nin tarihinden ve kültüründen bahsetti. 

Edirne Belediyesi’nin okullara çeşitli yardımlarda bulunduğunu ifade eden Tanrıkulu, “Edirne Belediyesi olarak okullarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bank, asfalt ve kitap yardımı gibi hizmetlerimiz oluyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da yıllarca öğretmenlik ve idarecilik yapmış bir isim. Okullarımızla işbirliği içerisinde çalışarak, gençlerimizin iyi bir eğitim alarak geleceğe sağlam adımlarla yürüyebilmesi bizlerin en büyük arzusu.” ifadelerine yer verdi.
 Tanrıkulu daha sonra stajyer öğretmenlere Atatürk Odası ve Tarihi Belediye Binası’nı gezdirerek, bilgi verdi.