Vergi rekortmeni olan fabrikayı gezdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 2014 yılı Tekirdağ Vergilendirme Dönemi Yıllık Kurumlar Vergisi Rekortmenleri ilk 100 sıralamasında 9. olan Trelleborg Çerkezköy Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. FabrikasınÄ

GÜNDEM 6.04.2016 23:43:00 0
Vergi rekortmeni olan fabrikayı gezdi

Kaymakam Kubilay'ı, fabrika Genel Müdürü Zübeyir Koca karşıladı. Burada Koca, Kubimay'a fabrikayı gezdirdi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. TrelleborgVibracoustic  grubunun 2012 yılında Trelleborg ve Vibracoustic şirketlerinin birleşmesiyle ortaya çıktığını belirten Genel Müdür Zübeyir Koca, "1970 ‘ten beri sürekli ortaklar değiştiren firmamız yüzde 50 Alman ve yüzde 50 İsveç ortaklığı altında 250 çalışanımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizde firmamıza ait 3 fabrika bulunuyor ve dünya da 38 adet fabrikamız var. Titreşim önleyici, kauçuk esaslı, kauçuk ve metalinin birleşmesinden oluşan anti vibrasyon parçaları üretiyoruz. Dünyada bu alanda yüzde 16’lık üretimi biz yapıyoruz. Bu yüzde 16’lık oran gösteriyor ki biz dünya lideriyiz. Üretim yapmadığımız bir otomotiv firması yok. Tüm markalara üretim yapıyoruz.” dedi.

Vergi Rekortmeni olarak gösterdikleri başarıdan dolayı Genel Müdürü Zübeyir Koca’ ya teşekkür eden Kaymakam Kubilay, "İlçemizde, dünya çapında adından söz ettiren bir firmanın faaliyet göstererek ilçemize ve ülkemize hizmet vermesi bizler için gurur verici. Çevre ve iş güvenliği konusunda da önemli projelere imza atılmış. Bu örnek çalışmaların artarak devam etmesini istiyoruz.” dedi.