Hoş geldin Ömer Batu

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, ikinci kez baba oldu. Adem-Serap Sekmen çifti, Özel İrmet Hastanesi'nde dünyaya gelen erkek çocuklarına Ömer Batu ismini verdi.

GÜNDEM 6.04.2016 23:27:00 0
Hoş geldin Ömer Batu

İKİNCİ KEZ BABA OLDU
İlk babalık heyecanını yaklaşık 15 yıl önce yaşayan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, bu heyecanı önceki gün ikinci kez yaşadı. Adem-Serap Sekmen çifti 15 yıl önce dünyaya gelen kızları Cansu Sekmen ile ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sekmen çifti, bu mutluluğu 15 yıl sonra tekrar yaşadı.
HASTANEYE AKIN ETTİLER
Doğum sancıları başlayan Serap Sekmen, hemen Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Jin. Op. Dr. İlke Topdağı Aydın tarafından yapılan sezaryen doğum başarılı bir şekilde tamamlandı ve Sekmen ailesinin yeni ferdi dünyaya geldi. Genç çift 15 yıl sonra kendilerine ikinci kez anne-baba olma mutluluğunu yaşatan erkek bebeklerine Ömer Batu adını verdi. Doğumu haber alan Sekmen ailesinin eş, dost ve akrabaları, belediye meclis üyeleri, Kapaklı Belediyesi birim amirleri ve personeli ise hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ALLAH HERKESE YAŞATSIN
İkinci kez baba olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, oğlu Ömer Batu’nun vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olmasını temenni etti. Kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan herkese teşekkür eden Adem Sekmen, “Baba olmak çok güzel bir duygu. Allah’a şükür ki ben bu duyguyu ikinci kez yaşıyorum. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın” temennilerinde bulundu.
Haber / Ahmet KARDEŞ