Kadınların hayali 'Hayal Adası ' ile gerçekleşti

Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde "Hayal Adası" Kadın, Üretim ve Dayanışma Atölyeleri'nin açılÄ

GÜNDEM 6.04.2016 02:58:00 0
Kadınların hayali

Belediye Kapalı Otoparkı üst katı eski hal binasında gerçekleşen açılışa, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, , Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ile çok sayıda kişi katıldı.

 

 

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, konuşmasında sürdürülebilirliğe dikkat çekerek şunları söyledi, "Bu tip projelerin hazırlanıp uygulanmasına birçok kez şahit olduk. Genelde bu projelerin en büyük sıkıntısı sürdürülebilirliği oluyor. Kadınlarımızın içinde olduğu girişimlere her zaman destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Çok emek sarf edilen Hayal Adası projesinin yaşaması için görev tüm kurumlarımıza ve Tekirdağlılara düşmektedir. Projenin hayırlara vesile olmasını dilerim."
Konuşmaların ardından içinde hayal cafe, çocuk kulübü, hobi market, basımevi, kostüm evi, pasta ve kurabiye atölyesi, yöresel yemekler atölyesi, geleneksel köy ürünleri atölyesi, elişi ürünleri atölyesi, hediyelik eşya atölyesi ile Sağlık Eğitim ve Danışma Merkezinin içinde bulundu “Hayal Adası” açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hizmete başladı.