Ülkücüler Türkeş'i unutmadı

MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 19'uncu yılında, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda anıldı. Programda, Türkeş'in fotoÄ

GÜNDEM 6.04.2016 02:56:00 0
Ülkücüler Türkeş

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığında düzenlenen anma programına MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ,Ülkü Ocakları üyesi gençler ile çok sayıda partili katıldı.Burada, Çelebi Öğrenci Yurdu hocalarından Kamil Doğru, Kur'an-ı Kerim okudu, ardından da lokum ikram edildi.

 

 

UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ
Anma programı, ardından Çerkezköy Belediyesi önünde kurulan ve Alparslan Türkeş'in fotoğraflarının sergilendiği  stantta devam etti. Burada ayrıca Alparslan Türkeş'in yaşamından kesitler slayt halinde gösterildi. Çok sayıda vatandaşta sergiyi gezdi. Alparslan Türkeş'i unutmadıklarını, unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ölümünün 19. yılında özlem ve saygıyla anıyoruz. Onun bizlere bıraktığı mirası idame ettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Çerkezköy Ülkü Ocakları olarak her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlemiş olduğumuz anma programı ile Başbuğ’umuza Kur'an-ı Kerim okuttuk.Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”dedi.
Haber/Gökhan TEKER