Muhtarları ziyaret etti, açılan kursları denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte Kzıılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli,Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Alb

GÜNDEM 6.04.2016 01:52:00 0
Muhtarları ziyaret etti, açılan kursları denetledi

İlk olarak Kaymakam Kubilay, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak'ı ziyaret etti ve mahallenin sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Bu sırada Albayrak, Veliköy’de Halk Eğitim Kurslarının açıldığını ve bu kursların vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirterek Kaymakam Kubilay'ı kursları görmeye davet etti.Bunun üzerine Kubilay beraberindeki muhtarlar Akgün ve Albayrak ile Veliköy’de açılan Okuma-Yazma ve Rölyef Kurslarını ziyaret etti. Kaymakam Kubilay, burada kursiyerlerle sohbet edip,  çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ardından Kubilay, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli’yi ve daha sonra Kızılpınar’da Çerkezköy Belediyesi'nin açtığı Rölyef, El Sanatları, Takı Tasarım ve Basit İğne Teknikleri kurslarını ziyaret etti. Kaymakam Kubilay, kurs hakkında, kurs öğretmeni Sevgi Karabaş’tan bilgi aldı.