4 bin 500 kişi izledi

Kırklareli Belediye Başkanlığı ve Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Topluluğu'nun düzenlediği, 4'nci Tiyatro Şenliği kapsamında sahnelenen 9 oyunun 4 bin 500 kişi tarafından izlendiği bildirildi.

GÜNDEM 6.04.2016 01:51:00 0
4 bin 500 kişi izledi

9 günde 9 oyunu Kırklarelililer ile buluşturan tiyatro şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 4 bin 500 seyircinin izlediği şenlikte tiyatro oyunları izleyenlerden tam not aldı. 4. Tiyatro şenliğinde, Yalancı Aranıyor, Yeşilçam, Adalet, Sizsiniz, Cimri, Kiraz Zamanı, Haydi Karına Koş, Leyla’nın Evi, Eyvah Yine Karıştı ve Dün Bugün oyunu izleyici ile buluştu.

Tiyatro şenliğinin ardından bir açıklama yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, şenliğin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Kesimoğlu “Göreve geldiğimiz günden bu yana kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem gösteriyoruz. Bu kapsamda bu yıl 4.sü düzenlenen tiyatro şenliğine bizde destek verdik. Oyunlara halkımızın gösterdiği ilgi bizleri fazlası ile memnun etti. Yerel grupların yanı sıra ülkemizin tanınmış oyunlarını ve oyuncularını halkımız ile buluşturduğumuz şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi