Dikili bir ağacım olsun

'Dikili Bir Ağacım Olsun' projesi kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından Ambardere mevkiinde bin 500 adet ıhlamur, sedir, çam, selvi ve çınar fidanı toprakla buluştu.

GÜNDEM 31.03.2016 01:47:00 0
Dikili bir ağacım olsun

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen fidan dikim törenine, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Belediye Başkan vekili Taner Bahar, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, “Bu mutlu günde fidanları toprakla buluşturarak atacağımız bu örnek adımın başta tüm gençlerimize örnek olmasını diliyorum. İnsanlığa her zaman olumlu dönüşler sunan toprak ananın, ormanların ve yeryüzündeki sayısız doğal kaynakların korunması hepimizin asli görevi."dedi.
Ardından bin 500 adet ıhlamur, sedir, çam, selvi ve çınar fidanı toprakla buluşturuldu.